In Brothers in Arms: Earned in Blood spelen we deze keer met Joe Red Hartsock en zien door zijn ogen, in de vorm van een grote flashback, hoe hij de eerste vijftien dagen na D-Day beleeft. De mensen die het eerste deel gespeeld hebben, zullen Red wel kennen. Je kwam hem namelijk al een paar keer tegen. Dit betekent overigens niet dat je met Red een herhalingsoefening speelt. Nee, je bent dan wel in Normandie maar de missies die je speelt zijn heel anders. Je maakt nu dingen mee die je met Matt Baker, het personage uit het eerste deel, niet hebt meegemaakt. En omdat je nu de eerste vijftien dagen doorkruist, gaat het spel ook iets verder dan Road to Hill 30.


Earned in Blood brengt twee grote verbeteringen met zich mee ten opzichte van het eerste deel. Ten eerste zijn er veel meer mogelijkheden om de vijand te flanken. Je kunt dus nu een deel van je team de vijand onder vuur nemen en dan zelf omlopen en ze vanaf een veilige plek afmaken. Dit kan van de zijkant, maar ook bijvoorbeeld van de achterkant. In Road to Hill 30 waren daar veel minder mogelijkheden toe. Samenvallend hiermee zijn de vijanden ook wat slimmer geworden. Ze zullen niet meer op hun plaatsje blijven zitten, wachtend totdat jij ze afschiet. Nee, in plaats daarvan proberen zij hetzelfde als wat jij doet: flanken.


De tweede verbetering is de toevoeging van de cooperatieve modus. Samen met een vriend op de bank Duitsers afknallen, volgens sommigen het mooiste dat er is. Beide spelers hebben een drie man tellend team onder zich en zullen al samenwerkend een aantal missies kunnen afleggen. Brothers in Arms: Earned in Blood kent een online multiplayermodus voor tot en met vier personen, hierbij neemt iedereen een team van drie personages onder zijn hoede.

 

Meer informatie
Ean
3307210200624
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Ubisoft
Geschikt voor
Playstation 2
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
16+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Brothers in Arms Earned in Blood - PS2
Uw waardering
To Top