In Buzz!: De Slimste van Nederland krijg jij de kans om de slimste inwoner van Nederland te worden. Om deze eretitel te verdienen moet je een flink aantal vragen goed beantwoorden. Dit doe je met behulp van de speciale Buzzer-controllers op de PlayStation 2.

Je speelt deze game bij voorkeur met vier Buzzer-controllers. Door op het juiste moment op de rode of één van de vier gekleurde knoppen te drukken, kun je de gestelde vraag beantwoorden. Hierdoor verandert je woonkamer in een echte televisieshow waarin de deelnemers vliegensvlug moeten reageren.

Het beantwoorden van vragen hoef je niet alleen te doen, want Buzz! De Slimste van Nederland laat maarliefst acht personen tegelijkertijd aan de quiz deelnemen.Poets je nationale kennis op en bereid je voor op een quiz over alles wat Nederland bijzonder maakt, zoals films, muziek, sport, weetjes en nog heel veel meer.

Buzz! De Slimste van Nederland bevat duizenden vragen in verschillende categorieën. Wacht dus niet langer en daag je vrienden uit voor een potje Buzz! De Slimste van Nederland.

Meer informatie
Ean
0711719125648
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Playstation 2
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Buzz De Slimste van Nederland - PS2
Uw waardering
To Top