Warner Bros zet zijn missie voort om van alle binnenkort te verschijnen films een game te maken. 
SCi heeft de rechten van de nieuwste WB-film gebaseerd op een stripboek, namelijk Constantine. Dat stripboek is de langlopende DC Comics-serie Hellblazer. Hellblazer speelt zich voornamelijk af in Londen en heeft de /bovennatuurlijke detective/ John Constantine uit Liverpool en zijn cynische partner Angela Dodson in de hoofdrol. Maar de film speelt zich natuurlijk af in Los Angeles en heeft Keanu Reeves als hoofdrolspeler. 
John en Angela gaan als een soort Mulder en Scully op onderzoek uit om de verdachte dood van Angela/s tweelingzus Isobel tot op de bodem uit te zoeken. Ze raken verzeild in allerlei vreemde bovennatuurlijke gebeurtenissen. Rachel Weisz stapt in de schoenen van Dodson, terwijl Keanu de keiharde held Constantine speelt. 
Er is op dit moment nog weinig bekend over de game, maar aan de screenshots hieronder te zien, wordt het een third person-shooter met allerlei bovennatuurlijke gekkigheid. Het lijkt alsof het op dit moment helemaal in is om spookachtige krachten in games te gebruiken. 
We komen met een uitgebreid verslag zodra we de krachten van de duistere heerser in hebben kunnen tomen en onze collega/s in Mashed hebben kunnen verslaan. Maar voor nu moet je genoegen nemen met de duistere screenshots hieronder.

Meer informatie
Ean
5021290023659
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Playstation 2
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Constantine - PS2
Uw waardering
To Top