De bekroonde EA SPORTS Fight Night-serie is terug om zijn titel te verdedigen als onbetwiste kampioen van de boksgames. EA SPORTS Fight Night Round 3 is het kroonjuweel van deze veelgeprezen sportspel-trilogie.
EA SPORTS Fight Night Round 3 is de meest opwindende boksgame tot nu toe en laat de concurrentie in het canvas bijten. De fotorealistische graphics maken van EA SPORTS Fight Night Round 3 een van de mooiste en beste sportgames. Je ziet de uitwerking van de klappen zoals je het nog niet eerder zag in een game en zelfs niet in een film. Nog voor de wedstrijd kun je de rivaliteit doen oplaaien en jezelf motiveren om nog harder te slaan.
Om de beste bokser en de grootste legende te worden, moet je veel trainen. Je kunt een voorbeeld nemen aan toppers als Muhammad Ali en Oscar De La Hoya, maar je kunt ook helemaal je eigen stijl ontwikkelen. Neem het op tegen grootheden als Ali, De La Hoya, Joe Frazier, Bernard Hopkins en Roy Jones Jr.
EA SPORTS Fight Night Round 3: de meest realistische bokservaring zonder blauwe plekken op te lopen.
Eén stoot kan de wedstrijd veranderen - Drie nieuwe Impact-stoten in de stijl van de EA SPORTS Haymaker houden je op het puntje van je stoel. Iedere rake klap kan de wedstrijd op zijn kop zetten. Plaats een perfect getimede Flash KO of deel een vernederende knockdown uit tijdens een minigame. Met EA SPORTS Fight Nights innovatieve analoge stootsysteem deel je sterke maar riskante Impact-stoten uit: sla je tegenstander neer of ga zelf tegen het canvas.
De grootste rivaliteit - Bekijk ESPN Classic-beelden van echte partijen of speel zelf legendarische gevechten van vroeger en nu na, waaronder Arturo Gatti tegen Mickey Ward, Marco Antonio Barrera tegen Eric Morales en Ali tegen Frasier.
Laat je horen, laat het ze voelen - Maak zelf rivalen door tegenstanders voor het gevecht te intimideren tijdens verhitte persconferenties vol beledigingen en knokpartijen. Beleef de beste rivaliteiten van je carrière opnieuw met ESPN/s Instant Classics!
Stijl maakt een bokser - Creeer je eigen stijl en kijk of je het volhoudt tegen de eigen stijlen van /s werelds beste boksers. De bestaande boksers gebruiken dezelfde tactieken als in het echt. De AI past zijn vechtstijl aan de speler en om zwakke plekken uit te buiten.
Online Gameplay - EA SPORTS Fight Night Round 3 kun je online spelen via Xbox Live, op PSP (PlayStation Portable) en op PlayStation 2.

Meer informatie
Ean
5030946049103
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Playstation 2
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fight Night Round 3 - PS2
Uw waardering
To Top