Little Britain - PS2

Little Britain The Video Game is een leuke en vermakelijke verzameling mini-games gepresenteerd in het formaat van een aflevering van het tv-programma en spelers kunnen interactief worden met hun favoriete sketch show-personages in een serie van acht minigames met Lou en Andy, Vicky Pollard, Mr. Mann, Emily en Florence,
SKU
5389
Levertijd:
Uitverkocht.

€ 9,99

Little Britain The Video Game is een leuke en vermakelijke verzameling mini-games gepresenteerd in het formaat van een aflevering van het tv-programma en spelers kunnen interactief worden met hun favoriete sketch show-personages in een serie van acht minigames met Lou en Andy, Vicky Pollard, Mr. Mann, Emily en Florence, Marjorie Dawes, Daffyd Thomas, Judy & Maggie en Letty. Elk minigame speelt als een schets van het tv-programma en om het spel te winnen, moet de speler alle schetsen doorlopen tot het einde van de show, waar de credits zullen rollen.


De personages zijn allemaal gemodelleerd in 3D en met de hand geanimeerd om ze tot leven te brengen, waardoor ze de kenmerken krijgen van hun echte tegenhangers. De stemmen worden gegeven door de sterren van het tv-programma, Matt Lucas en David Walliams, die ook een integraal onderdeel hebben gespeeld in de scripting van het spel en verteld door Tom Baker, waardoor spelers een authentieke Little Britain-ervaring hebben.

Meer informatie
Ean
5051272002488
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Playstation 2
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Little Britain - PS2
Uw waardering
To Top