Vergeet alles wat je weet van Mortal Kombat, want Mortal Kombat: Shaolin Monks is niet langer een vechtgame. Mortal Kombat: Shaolin Monks is een actieavontuur waarin een of twee spelers met Kung Lao of Liu Kang op avontuur gaan met Sub-Zero, Scorpion, Kitana, Goro en vele andere personages.

Natuurlijk bevat Mortal Kombat: Shaolin Monks nog wel flink wat vechten, maar je wordt niet langer in een arena geplaatst. Voor het eerst kan je van alle kanten worden aangevallen door vijanden. Je beschikt over verschillende aanvallen, luchtaanvallen, fatalities en de mogelijkheid om al je schoppen en stoten aan elkaar te koppelen tot een vloeiend geheel.

Hoe verder je in het verhaal komt des te absurder de welbekende fatalities worden. Deze fatale handelingen zorgen ervoor dat je tegenstander op een absurde en gewelddadige wijze gedood wordt. In totaal zijn er tien tot vijftien fatalities per personage. Klassieke aanvallen met de ijzeren hoed van Kung Lao of de vuurballen van Liu Kang behoren natuurlijk ook nog tot de mogelijkheden.

Mortal Kombat: Shaolin Monks is een actieavontuur waarin de speler de Earthrealm weer eens moet verdedigen tegen duistere krachten uit de Netherrealm. Toon jij de bereidheid die nodig is voor het verdedigen van de wereld?

Meer informatie
Ean
5051895033357
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Playstation 2
Spel Genre
Vechten
Pegi Leeftijd
18+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mortal Kombat Shaolin Monks - PS2
Uw waardering
To Top