Air Conflicts: Secret Wars is een arcade vliegame die zich afspeelt ten tijde van de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Het spel biedt zeven verhalen waarin de speler moet vliegen en schieten in 48 verschillende missies. De speler heeft keuze uit diverse vliegtuigen met elk zijn eigen voor- en nadelen.

De missies in Air Conflicts: Secret Wars zijn divers. In sommige missies moet er gepatrouilleerd worden en in andere gevallen moet je snel aanvallen en wegwezen of juist bombardementen uitvoeren of andere vliegtuigen escorteren. Door opdrachten met succes uit te voeren, krijgt de speler de mogelijkheid de eigenschappen van zijn vliegtuig aan te passen. Zo kan het mogelijk zijn om meer snelheid of wendbaarheid te krijgen.

Het vliegspel kan online door maximaal acht spelers gespeeld. Ook wanneer je geen internetverbinding hebt, is het mogelijk om met meerdere spelers te spelers te gamen.

De gevechten in Air Conflicts: Secret Wars zijn gebaseerd op waargebeurde historische gevechten, waaronder de strijd bij Tobruk, de Neretva Brug en operatie Belt in Poland. Bekende groeperingen waaronder de PLA en het Onafhankelijkheidsleger van Joegoslavie, het Poolse Armia Krajowa en de Franse Maquis zijn in de game verwerkt.

Meer informatie
Ean
4260231340276
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Bit Composer
Geschikt voor
Playstation 3
Spel Genre
Flight Sim
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Air Conflicts Secret Wars - PS3
Uw waardering
To Top