Apache Air Assault - PS3

Apache: Air Assault is een helikoptersimulatie die zowel de die-hard simfreak als de mensen die gewoon wat op willen blazen moet aanspreken. De helikopters in deze game zijn uitgerust met de modernste wapens en uitrusting om het de vijanden op de grond, en soms ook in de lucht, te slim af te zijn.
SKU
5184
Levertijd:
Uitverkocht.

€ 32,99

Apache: Air Assault is een helikoptersimulatie die zowel de die-hard simfreak als de mensen die gewoon wat op willen blazen moet aanspreken. De helikopters in deze game zijn uitgerust met de modernste wapens en uitrusting om het de vijanden op de grond, en soms ook in de lucht, te slim af te zijn. In de game moet je terroristische aanvallen zien te voorkomen door de slagvelden van bovenaf in de gaten te houden.

Apache: Air Assault biedt meer dan zestien missies die zich afspelen aan de kust van Afrika, in de bergen van het Midden-Oosten en boven de jungles van Amerika. De omgevingen zijn gebaseerd op echte satellietfotos. In de multiplayermodus kan 1 speler de helikopter besturen, terwijl de ander de rol van co-piloot op zich neemt.

Meer informatie
Ean
5030917089503
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Playstation 3
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Apache Air Assault - PS3
Uw waardering
To Top