Ape Escape combineert kleurrijke actiemomenten met dwaze fratsen en enkele nieuwe opties speciaal voor PS3 allemaal speelbaar met de PlayStation Move-bewegingscontroller. Het apenkooien kan beginnen in dit knotsgekke avontuur waar het hele gezin zich kan vermaken: van kleine deugnieten tot volwassen zilverruggen! Let op! Ape Escape vereist het gebruik van de Move-controller voor de Playstation 3!

Ape Escape zit boordevol ondeugende ruimteapen die de aarde willen veroveren. Aan jou de taak om die bengels te vangen en de wereld te redden! Spring van de ene doldwaze locatie naar de andere in 15 chaotische levels in je zoektocht naar de kwaadaardige apenleider Specter!

Je PlayStation Move-bewegingscontroller is het perfecte hulpmiddel en verandert in het juiste gadget die je nodig hebt om deze vervelende aapjes te vangen van een Apennet, Katapult en Sloper tot stoere supergadgets zoals de Bananensensor en het Apenvacuum. Je kunt je gadgets in twee soorten speltypen gebruiken sla de apen van je af in Achtervolgingen of voorkom dat ze je bananen stelen in snelle Vanggevechten.

Heb je weinig tijd maar wil je even snel een potje apenkooien? Ga dan gelijk door naar een van de drie spannende mini-spellen. Deze speel je vrij in het speltype Verhaal. Met zijn vrolijke gameplay en actie is Ape Escape een leuk spel voor de bewegingscontroller van de Playstation 3. Ape Escape is dan ook geschikt voor het gehele gezin!

 

Meer informatie
Ean
0711719110798
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Playstation 3
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
3+
Pegi Content
Kindvriendelijk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ape Escape - PS3
Uw waardering
To Top