De Crysis 2 Limited Edition wordt geleverd met verschillende in-game extra/s, zoals bonus ervaringspunten, een speciaal pak voor je personage, en zelfs een extra SCAR Holographic Decoy-wapon en unieke in-game platinum dog tag.

In Crysis speelt de speler een overdreven krachtige soldaat die gebruik moet maken van zijn speciale krachten om te overleven en de missie tot een goed einde te brengen. Wanneer een speciale meter gevuld is, kan je slaan als een Hulk of rennen als Road Runner. Je wordt in Crysis letterlijk een onmenselijke supersoldaat!

Crysis 2 dropt de speler midden in een verwoeste stad. Het blijkt om New York te gaan. De aarde wordt aangevallen door een buitenaards ras. Natuurlijk beschikt de vijand over dodelijke wapens en bijzondere vaardigheden. De speler speelt een supersoldaat die gebruik moet maken van zijn Nano-pak om de straten van New York weer veilig te maken. De stad wordt een speeltuin vol geknal en ultieme stunts!

Naast de mogelijkheid om Crysis 2 in je eentje te spelen, biedt de game de optie om het online tegen andere spelers op te nemen. Dit kan in je eentje of in teamverband. Naast de standaard competitieve modi biedt het schietspel ook nieuwe spelmodi. Denk maar eens aan Crash Site, een spelmodus waarbij twee teams strijden om bepaalde resources die nodig zijn om de vijand te verslaan. Het beheren van een bepaalde zone is hierbij erg belangrijk.

De makers van Crysis staan bekend om de geavanceerde technologie waarmee ze werken. De spelwereld ziet er uitermate realistisch uit waardoor je moet open mond zult spelen wanneer je door het verwoeste New York loopt!

Beleef de ultieme power-trip met Crysis 2!

Meer informatie
Ean
5030946096749
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Playstation 3
Spel Genre
Actie Avontuur
Pegi Leeftijd
16+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik, Online
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Crysis 2 Limited Edition - PS3
Uw waardering
To Top