Dead Space 2: Limited Edition bevat naast Dead Space 2 ook de remake van Dead Space: Extraction! Beleef nu het complete verhaal met Dead Space 2: Limited Edition!

Dead Space Extraction wordt gespeeld vanuit een first person-perspectief en kan zich met de bewegingsgevoelige Playstation Move controller worden bestuurd. Het verhaal speelt zich af voor de gebeurtenissen uit Dead Space. Je speelt een vrouw die een ruimtekolonie moet zien te redden van een buitenaards virus. De shooter bevat vele nieuwe wapens, vijanden, karakters en puzzels. Daarnaast is er een cooperatieve spelmodus toegevoegd!

Dead Space 2: Limited Edition is het nieuwste bloedstollende avontuur in de veelgeprezen horrorserie. Isaac Clarke is terug en moet opnieuw een verschrikkelijke nachtmerrie zien te overleven. Met een uitgebreid arsenaal aan wapens is de ingenieur beter dan ooit in staat om de smerige Necromorphs aan stukken te hakken!

Dead Space 2: Limited Edition speelt zich af in de gigantische ruimtestad /The Sprawl/ waar je het tegen nieuwe gruwelijke monsters en de overheid opneemt. Dit alles terwijl je nog steeds door visioenen van je overleden vriendin wordt geplaagd!

De eerste game in de Dead Space-serie zat vol met nauwe gangetjes en beklemmende situaties. In Dead Space 2: Limited Edition krijg je meer te maken met open omgevingen. De verbeterde Zero-G puzzelomgevingen zorgen opnieuw een korte adempauze in de hectische actie. Daarnaast geven nieuwe wapens je de mogelijkheid om vijanden op originele manieren af te slachten!

Dead Space 2: Limited Edition bevat voor het eerst in de serie een online multiplayer modus waarin spelers het tegen elkaar kunnen opnemen. Kruip in de huid van Isaac Clarke of speel als een smerige Necromorph in een van de verschillende online spelmodi!

Niet alles is zoals het lijkt in Dead Space 2: Limited Edition! Spannende plotwendingen houden je op het puntje van je stoel, terwijl je het opneemt tegen een gigantische hoeveelheid ranzige monsters waarvan je zelfs bij daglicht het liefst nog onder de dekens wil wegkruipen!

Beleef het vervolg op een van de spannendste games ooit gemaakt met Dead Space 2: Limited Edition!

 

Meer informatie
Ean
5030946100231
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Playstation 3
Spel Genre
Actie Avontuur
Pegi Leeftijd
18+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik, Online
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dead Space 2 Limited Edition - PS3
Uw waardering
To Top