De F.E.A.R. 3: Collectors Edition bevat de game in een stijlvolle steelbook-uitgave, het exclusieve in-game wapen The Hammer, het F.E.A.R. 3-stripverhaal geschreven door Steve Niles en gepubliceerd door DC Comics en een beeldje van het zwangere Alma-personage dat gloeit in het donker.

F.E.A.R. is een speciale politie-eenheid gespecialiseerd in het bestrijden van bovennatuurlijk geweld. Na twee spannende games vanuit het oogpunt van de politie beleefd te hebben, wordt in F.E.A.R. 3: Collectors Edition het roer radicaal omgegooid.

De altijd enge Alma keert in F.E.A.R. 3: Collectors Edition terug, maar ditmaal voegen haar zonen Point Man en Paxton Fettel iets nieuws toe. Point Man is een supersoldaat en Paxton Fettel is een soort zombie met telekinetische krachten. Dankzij de twee zonen bevat F.E.A.R. 3: Collectors Edition een coöperatieve spelmodus. Hierbij zullen de spelers in de huid van de twee broers kruipen. Wordt het spel met één speler gespeeld, dan stapt men in de schoenen van Point Man of Paxton Fettel. Die keuze is aan jou!

Het tweetal zorgt voor flink wat actie. Niet alleen de toevoeging van een coöperatieve spelmodus is nieuw, maar ook een systeem waarbij de speler dekking kan zoeken, wordt voor het eerst in de F.E.A.R.-serie toegepast.

De F.E.A.R.-serie draait sterk om schrikeffecten. Om dit soort momenten ook in F.E.A.R. 3 te kunnen garanderen, hebben de horrorregisseur John Carpenter (Halloween, Village of the Damned) en horrorscriptschrijver Steve Niles (30 Days of Night) hun medewerking aan de game verleend. Niles schreef met het team van ontwikkelaars mee aan het script en John Carpenter zette zijn expertise in bij het ontwikkelen van de tussenfilmpjes.

Meer informatie
Ean
5051892050449
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Playstation 3
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:F.E.A.R. 3 Collectors Edition - PS3
Uw waardering
To Top