F.E.A.R., een speciale politie-eenheid gespecialiseerd in het bestrijden van bovennatuurlijk geweld. Na twee spannende games vanuit het oogpunt van de politie beleefd te hebben, wordt in F.E.A.R. 3 het roer omgegooid.

De altijd enge Alma keert in F.E.A.R. 3 terug, maar ditmaal voegen haar zonen Point Man en Paxton Fettel iets nieuws toe. Point Man is een supersoldaat en Paxton Fettel is een soort zombie met telekinetische krachten. Dankzij de twee zonen bevat F.E.A.R. 3 een cooperatieve spelmodus. Hierbij zullen de spelers in de huid van de twee broers kruipen. Wordt het spel met 1 speler gespeeld, dan stapt men in de schoenen van Point Man.

Het tweetal zorgt voor flink wat actie. Niet alleen de toevoeging van een cooperatieve spelmodus is nieuw, maar ook een systeem waarbij de speler dekking kan zoeken, wordt voor het eerst in de F.E.A.R.-serie toegepast.

De F.E.A.R.-serie draait sterk om schrikeffecten. Om dit soort momenten ook in F.E.A.R. 3 te kunnen garanderen, hebben de horrorregisseur John Carpenter (Halloween, Village of the Damned) en horrorscriptschrijver Steve Niles (30 Days of Night) hun medewerking aan de game verleend. Niles schreef met het team van ontwikkelaars mee aan het script en John Carpenter zette zijn expertise in bij het ontwikkelen van de tussenfilmpjes.

Meer informatie
Ean
5051888057148
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Warner Bros
Geschikt voor
Playstation 3
Spel Genre
Shooters
Pegi Leeftijd
18+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik, Online
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:F.E.A.R. 3 - PS3
Uw waardering
To Top