Hunted: Demons Forge is de nieuwste game van Brian Fargo, de man achter Bards Tale, Baldurs Gate en Fallout. In deze cooperatieve actiegame worden klassieke rpg-elementen in een nieuw jasje gestoken!

De jaren van duisternis zijn besmeurd geraakt met het kwaad. Bloeddorstige wezens zijn uit de grond omhoog gekomen, en dorpen stromen nu langzaam leeg. Niet omdat de mensen vluchten, maar omdat de inwoners letterlijk verdwijnen. Elara en Caddoc gaan op onderzoek uit. Hun avontuur zal ze meenemen op het duistere pad vol dood, slavernij en opofferingen. Ze moeten afdalen in de wereld van Kala Moor om de geheimen van de Demons Forge te ontdekken!

Hunted: Demons Forge draait om de karakters Elara en Caddoc. Waar Elara met haar boog met name op lange afstanden smerige monsters omlegt, steekt de sterke Caddoc zijn zwaard liever van dichtbij in een dikke trol. Elara en Caddoc vullen elkaar prima aan. De cooperatieve modus is daarom ook 1 van de belangrijkste onderdelen in Hunted: Demons Forge. De gameplay is in tegenstelling tot de meest rpgs bijzonder actiegericht!

Hunted: Demons Forge speelt zich af in een duistere fantasiewereld. Door samen te werken, zal je steeds meer wapens en spreuken krijgen om horde na horde vijanden omzeep te helpen. Gedurende je avonturen kom je duistere grotten tegen, spookachtige dorpjes en eeuwenoude ruines. Het is aan Elara en Caddoc om het mysterie te ontrafelen!

Meer informatie
Ean
93155140417
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Bethesda
Geschikt voor
Playstation 3
Spel Genre
Actie Avontuur
Pegi Leeftijd
18+
Pegi Content
Geweld, Online
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hunted The Demons Forge - PS3
Uw waardering
To Top