Kane & Lynch 2: Dog Days is een rauwe en brute actiegame en biedt een intens verhaal waarin twee gestoorde criminelen huishouden in de onderwereld van Sjanghai. Kane & Lynch 2: Dog Days is geinspireerd door documentairemakers en het tijdperk van Youtube en Facebook. Elke aspect van deze game biedt een fris perspectief op woorden als intensiteit en realisme in videogames.

Kane en Lynch sporen niet helemaal, al is de een nog net iets normaler dan de ander. Lynch is een roekeloze psychopaat, terwijl Lynch een alles berekenende moordenaar is. Samen moeten deze twee criminelen overleven. Het tweetal moet proberen heelhuids uit Sjanghai weg te komen, maar de gehele onderwereld zit achter hen aan. Kane en Lynch kunnen niemand vertrouwen, zeker elkaar niet. Maar ondertussen is elkaar alles wat ze hebben. Zeker niet wanneer Lynch gek dreigt te worden en Kane niet langer de nuchterheid zelve meer is.

Kane & Lynch: Dog Days 2 beschikt over een singleplayer-avontuur, en diverse online-mogelijkheden. De spelmodus Fragile Alliance keert terug dankzij het succes van deze spelmodus in het eerste deel, en daarnaast wordt de online ervaring uitgebreid met Undercover Cop, Cops & Robberts en een Arcade-modus. Welke spelmodus er ook gespeeld wordt, alles draait om hebzucht, verraad en zeker ook wraak!

Meer informatie
Ean
5021290038714
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Square Enix
Geschikt voor
Playstation 3
Spel Genre
Actie Avontuur
Pegi Leeftijd
18+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik, Online
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kane & Lynch 2 Dog Days - PS3
Uw waardering
To Top