Killzone 3: Helghast Edition is een must-have voor de echte fans. Killzone 3: Helghast Edition bevat een replica van een Helghast helm, Cloaking Helghast Marksman action figure, art book, Super Voucher (voor bonus content in de game) en een behind-the-scenes documentaire.

Killzone is terug met een spectaculair nieuw deel waarbij de actie, dankzij de ondersteuning van 3D-beelden en Playstation Move-controller, letterlijk in het rond knalt! In Killzone 3: Helghast Edition vecht de mensheid tegen een overmacht aan vijanden, maar dankzij de hulp van dappere soldaten leven we nog altijd!

In Killzone 3: Helghast Edition betreed je de planeet Helghan, de thuisplaneet van de Helghast. De oorlog is naar hun planeet verplaatst om eens en voor altijd een einde te maken aan de onderdrukking van de mensheid!

Naast het uitgebreide verhaal beschikt Killzone 3: Helghast Edition ook over een mogelijkheid om online met en tegen andere gamers te spelen. Er valt te kiezen uit een breed scala aan competitieve spelmodi waarbij er in je eentje of als onderdeel van een team kan worden geknald!

In Killzone 3: Helghast Edition krijg je nieuwe voertuigen en wapens om mee te spelen. Voor het eerst kom je vijanden met jetpacks tegen, en beschikt de Helghast over allesvernietigende wapens. Jij mag dan wel nieuw wapentuig hebben, de vijand heeft dat ook!

Killzone 3: Helghast Edition ondersteunt de mogelijkheid om de oorlog in 3D te ervaren. Vanaf het eerste moment is dit spel ontworpen met 3D in het achterhoofd, en dat maakt de ervaring extra intens. Daarnaast kan Killzone 3: Helghast Edition ook met de bewegingsgevoelige PlayStation Move-controllers worden gespeeld!

Bevrijd niet alleen onze wereld, maar het hele universum voor eens en voor altijd van de Helghast in Killzone 3: Helghast Edition!

Verpakking scandinavisch, game Engels.

 

Meer informatie
Ean
0711719167280
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Playstation 3
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
18+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik, Online
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Killzone 3 Helghast Edition - PS3
Uw waardering
To Top