Killzone 3 - PS3

Wederom wacht daar de strijd tegen de Helghast. De mensheid vecht tegen een overmacht aan vijanden, maar dankzij de hulp van dappere soldaten leven we nog altijd. Killzone 3 is een sciencefiction waarbij de actie letterlijk in het rond knalt. Met deze game stap je midden in de oorlog!Killzone 3 ondersteunt de mogelijkheid om de oorlog in 3D te ervaren.
SKU
4826
Levertijd:
Uitverkocht.

€ 8,99

Wederom wacht daar de strijd tegen de Helghast. De mensheid vecht tegen een overmacht aan vijanden, maar dankzij de hulp van dappere soldaten leven we nog altijd. Killzone 3 is een sciencefiction waarbij de actie letterlijk in het rond knalt. Met deze game stap je midden in de oorlog!Killzone 3 ondersteunt de mogelijkheid om de oorlog in 3D te ervaren. Vanaf het eerste moment is dit spel ontworpen met 3D in het achterhoofd, en dat maakt de ervaring extra intens.

In Killzone 3 krijgt de speler nieuwe voertuigen en wapens om mee te spelen. Spelen is natuurlijk een relatief begrip, want je zult op het puntje van je stoel zitten om de diverse Helghast naar de andere wereld te schieten. Voor het eerst kom je vijanden met jetpacks tegen, en beschikt de Helghast over allesvernietigende wapens. Jij mag dan wel nieuw wapentuig hebben, de vijand heeft dat ook!In Killzone 3 betreed je de planeet Helghan, de thuisplaneet van de Helghast. De oorlog is naar hun planeet gebruikt om eens en voor altijd een einde te maken aan de onderdrukking van de mensheid. Naast het uitgebreide verhaal beschikt Killzone 3 ook over een mogelijkheid om online met en tegen andere gamers te spelen.

Meer informatie
Ean
0711719147886
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Playstation 3
Spel Genre
Shooters
Pegi Leeftijd
18+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik, Online
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Killzone 3 - PS3
Uw waardering
To Top