Maak kennis met de officiele dansgame van /The King of Pop/! Michael Jackson: The Game is het ultieme eerbetoon aan de legendarische popster en leert jouw dansen zoals alleen Michael dat kon!

Michael Jackson: The Game ondersteunt de bewegingsgevoelige controllers van de verschillende spelcomputers. Met behulp van Kinect-camera op de Xbox 360, en PlayStation Move-controller op de Playstation 3 worden jouw dansbewegingen geregistreerd en in de game verwerkt!

Michael Jackson: The Experience laat je de beste optredens van Michael zelf beleven. Daarnaast kan er ook gezongen worden waarbij er punten voor zuiverheid en toonhoogte worden uitgedeeld!

De nummers in Michael Jackson: The Experience omslaan het gehele oeuvre van Jackson. Met klassiekers als Beat It en Billie Jean kan er natuurlijk weinig mis gaan. Daarnaast zitten alle unieke en onnavolgbare dansbewegingen van de King of Pop in Michael Jackson: The Experience verwerkt. Leren dansen en zingen met de beste artiest ter wereld is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Stap in de wereld van de King of Pop met Michael Jackson: The Experience!

 

Meer informatie
Ean
3307219902857
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Ubisoft
Geschikt voor
Playstation 3
Spel Genre
Muziek
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Grof Taalgebruik
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Michael Jackson Experience - PS3
Uw waardering
To Top