Zes legendarische helden bundelen hun krachten in een intergalactisch avontuur op de PlayStation 3. Playstation Move Heroes maakt volledig gebruik van de PlayStation Move-controller, terwijl je met je eigen superteam van PlayStation-helden zoals Ratchet, Clank, Jak, Daxter, Sly en Bentley uitdagende levels doorloopt!

Nadat een kwade kracht hele stukken uit de werelden van de helden heeft gestolen en een ras vreedzame ruimtewezens tot slaven heeft gemaakt, is de maat vol! Ratchet, Clank, Jak, Daxter, Sly, en Bentley bundelen hun krachten om het kwaad een halt toe te roepen!

Verken omgevingen uit Ratchet & Clank, Jak & Daxter en Sly Raccoon in dit avontuur voor de PlayStation Move-bewegingscontroller. Gebruik een arsenaal aan superkrachtige wapens om de mysterieuze en kwaadaardige vijanden te verslaan en gebruik de Move-controller om uitdagende puzzels op te lossen in Playstation Move Heroes!

Speel samen met een vriend in de cooperatieve modus van Playstation Move Heroes! Probeer kwaadaardige vijanden te verslaan, bonussen te verzamelen en het einde van het level te bereiken. Alleen met goed teamwork kan de wereld worden gered!

Meer informatie
Ean
0711719156383
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Sony
Geschikt voor
Playstation 3
Spel Genre
Actie Avontuur, Move compatible
Pegi Leeftijd
7+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Playstation Move Heroes - PS3
Uw waardering
To Top