In The Sly Collection zijn de drie avonturen van de sluwe meesterdief Sly Cooper (Sly Raccoon and the Thievius Racconus, Sly 2: Band of Thieves en Sly 3: Honor Among Thieves) geremasterd in high definition en samen op 1 Blu-Ray Disc gezet!

The Sly Collection bestaat uit Sly Racoon, Sly 2: Band of Thieves en Sly 3: Honor Among Thieves. In Sly Racoon speel je een wasbeertje dat uit een familie vol sluwe meesterdieven afkomstig is. In de harige huid van Sly Cooper dien je langs allerlei vijanden en zoeklichten te sluipen om zoveel mogelijk schatten te stelen. Gelukkig krijg je hulp van je bendeleden. Zo is het schilpadje Bentley een computer-, elektronica- en alarmexpert en het roze nijlpaard Murray de bestuurder van een razendsnelle vluchtauto.

In Band of Thieves komt Sly voor zijn grootste uitdaging ooit te staan. Deze keer vormt het verkennen van de spelomgeving een belangrijk element van het spel. En dat is niet bedacht om het Sly moeilijk te maken, maar om je nog meer kansen te geven om je kunsten als dief in de praktijk te brengen. Ook leer je onderweg een aantal nieuwe vaardigheden, zoals zakkenrollen.

Sly 3: Honor Among Thieves geeft je de mogelijkheid om tussen drie personages te wisselen om hun individuele vaardigheden te gebruiken zodat je ingewikkelde misdaden met militaire precisie verlopen. In de nieuwe multiplayer modus kun jij de levels samen met een vriend tot een goede einde proberen te brengen!

The Sly Collection bevat verder een aantal speciale extras zoals de mogelijkheid om Sly 3: Honor Among Thieves in 3-D te spelen en een serie unieke mini-games voor de PlayStation Move controller!

 

Meer informatie
Ean
0711719119388
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Playstation 3
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
7+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sly HD Trilogy - PS3
Uw waardering
To Top