Deze actiegame ondersteunt het gebruik van de Playstation Move-controller. Deze nieuwe besturing laat spelers bewegen in plaats van stil op de bank zitten. De Playstation Move-controller is los verkrijgbaar.

De actiegame Socom 4: U.S. Navy Seals - Special Forces draait, net als bij de vorige delen, om teamwerk, actie en online multiplayer mogelijkheden. Je wordt gedropt in Zuidoost-Azie waar een leger een revolutie heeft ontketend. Dit gevaarlijk leger heeft de controle over een land gelegen aan een van de belangrijkste wateren op de wereld.

In Socom 4: U.S. Navy Seals - Special Forces is het jouw taak om in de ingelopen schoenen van de Operations Commander (Ops Com) te stappen. Jij bent de leider van een groep vijf goedgetrainde soldaten die altijd klaar zijn voor actie. Socom 4: U.S. Navy Seals - Special Forces neemt jou en je team mee naar jungles, het centrum van grote steden en oudere ruines waar rebellen zich verschuilen.

De situatie is altijd tegen je. In Socom 4: U.S. Navy Seals - Special Forces ben jij namelijk altijd in een ondertal, maar je beschikt wel over de laatste technologische ontwikkelingen. Het is dus volledig aan jouw snelheid en tactisch inzicht of je de missie tot een goed einde zal weten te brengen, of niet.

De Socom-serie heeft altijd een sterke online component gehad, en dat is met Socom 4: U.S. Navy Seals - Special Forces niet veel anders. Je kunt het spel met 32 spelers online spelen in potjes waarbij teams van 16 man het tegen elkaar opnemen.

Meer informatie
Ean
0711719166771
Levertijd
Niet beschikbaar
Geschikt voor
Playstation 3
Spel Genre
Shooters
Pegi Leeftijd
16+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik, Online
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Socom 4 Special Forces - PS3
Uw waardering
To Top