Speciaal om gebruik te maken van de Playstation Move-controllers (los verkrijgbaar) is Sports Champions ontwikkeld. Deze compilatie van leuke sporten geeft iedereen de mogelijkheid om als een echte sporter te gamen. De Playstation Move-controller registreert namelijk, samen met de Playstation Eye-camera, alle bewegingen van de spelers.

In Sports Champions strijd je voor de ultieme sporttitel. Het is jouw taak om de concurrentie te verpulveren met jouw kwaliteiten. In Sports Champions krijg je onder andere te maken met sporten als boogschieten en beachvolleybal. Het totale ensemble wordt aangevuld met onder andere gladiatorengevechten en tafeltennis. Zo kunnen we best stellen dat Sports Champions voor ieder wat wils weet te brengen.

Sports Champions is te spelen met 1 Playstation Move-controller, maar bij sommige sporten is het mogelijk een tweede controller te gebruiken. Dit verrijkt de spelervaring. Tijdens een gladiatoren gevecht kan de speler een schild en een wapen besturen. Omdat de Playstation Move-controllers jouw bewegingen 1 op 1 overnemen, is elke beweging belangrijk!

Sports Champions biedt genoeg plezier en competitie om rustig kennis te maken met de Playstation Move!

 

Meer informatie
Ean
0711719155775
Levertijd
Uitverkocht voor Day 1
Geschikt voor
Playstation 3
Spel Genre
Move compatible, Sport
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sports Champions (Playstation Move) - PS3
Uw waardering
To Top