Start The Party! is een interactief en sociaal feestje voor iedereen van de familie. Verschillende partygames moeten de speler vermaken tijdens het feestje van hun leven.

Start The Party! verandert de Playstation Move-controller (deze wordt los verkocht) in een serie virtuele voorwerpen die spelers in hun hand moeten houden. Er moet gedraaid, gesneden, gezwaaid, geverfd en gestoken worden in een serie met diverse hectische kleine spelletjes.

De Playstation Move-controller herkent elke beweging van de speler, en weet dus precies hoe snel iemand een bepaalde handeling uitvoert. Bovendien is de Playstation Move-controller erg precies, waardoor je niet stiekem vals kunt spelen.

In Start The Party! speel je niet alleen zelf, je bent ook zelf de held van de game. Via de Playstation Eye-camera worden alle spelers in het spel geplaatst. Hierdoor ben je zelf de ster van de game!

Kan jij al die hectiek de baas? Dan is Start The Party! de partygame voor de Playstation Move-controller die je niet mag missen!

Meer informatie
Ean
0711719157472
Levertijd
Niet beschikbaar
Geschikt voor
Playstation 3
Spel Genre
Kinderen
Pegi Leeftijd
7+
Pegi Content
Geweld, Angst
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Start the Party (Playstation Move) - PS3
Uw waardering
To Top