Stap in de ring en leg je tegenstander neer met een linkse uppercut. Dat verwacht hij natuurlijk nooit! In The Fight: Lights Out bepaal jij hoe er gevochten moet worden. De speciale Playstation Move-besturing maakt het mogelijk om jouw bewegingen in de game te plaatsen. Hierdoor ben jij de persoon die de uppercuts en kaakstoten uit moet delen!

In The Fight: Lights Out wordt niet gevochten met regels. Je infiltreert de duistere en brute wereld van het ondergrondse vechten. Geen handschoenen, maar gewoon met je blote knokkels. Spelers moeten zichzelf bewijzen en het opnemen tegen de meest gevaarlijke vechtersbazen!

Dankzij de Playstation Move- en Playstation Eye-technologie worden de bewegingen van de spelers direct in de game overgenomen. Een stoot met je linker vuist betekent in de game ook een stoot met je linker. Elk slag en uppercut wordt herkend. Het is jouw doel om de top van de ondergrondse vechtwereld te bereiken. Hiervoor zal er ook getraind moeten worden, want met die kleine spierballen red je het nooit. Macho!

Meer informatie
Ean
711719162872
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Playstation 3
Spel Genre
Vechten
Pegi Leeftijd
16+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:The Fight (Playstation Move) - PS3
Uw waardering
To Top