Heb je het in je om de nieuwe superster te worden. In TV Superstars ervaar je de roem, de glitter en de glamour van de leven van een beroemdheid. TV Superstars is een sociale game voor meerdere personen, speciaal ontworpen om gebruik te maken van de Playstation Move-controller voor de Playstation 3.

Door de bewegingsgevoelige Playstation Move-controller te combineren met de bijbehorende Playstation Eye-camera worden alle bewegingen van de speler overgenomen in de game. Hoe subtiel de beweging met de controllers ook is, de game registreert het!

In TV Superstars staan de spelers op het podium en worden er kleine spelletjes gespeeld die een thema hebben uit een televisieshow. Uiteindelijk is het je doel om populair en beroemd te worden. Je moet posen op de rode loper, gevaarlijke stunts uitvoeren in een tv-show en huizen van andere beroemdheden verbouwen.

In TV Superstars komen verschillende tv-shows voorbij: Frockstar, DIY Raw, Big Beat Kitchen, Super Television Acting Agency en Lets Get Physical. Natuurlijk is geen van deze shows echt op tv te bewonderen, maar het is wel gebaseerd op bestaande shows.

Meer informatie
Ean
0711719161677
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Playstation 3
Spel Genre
Kinderen, Muziek
Pegi Leeftijd
7+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TV Superstars (Playstation Move) - PS3
Uw waardering
To Top