Rise Of The Tomb Raider 20 Year Celebration (Standard Edition) - PS4

Waardering:
100% of 100
De uithoeken van Siberie is het decor van deze met awards overladen Tomb Raider game voor de Playstation 4
SKU
29242
Levertijd:
Uitverkocht.

€ 18,50

PS4 Rise Of The Tomb Raider: 20 Year Celebration (Standard Edition)

 
Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration voor PS4 bevat het met awards overladen Rise of the Tomb Raider, een avontuur waarin Lara Croft vertrekt op haar eerste ‘Tomb Raiding’ expeditie in meest verraderlijke en afgelegen uithoeken van Siberië
 
Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration bevat daarnaast ook het volledige nieuwe hoofdstuk ‘Blood Ties’, ondersteuning voor PlayStation VR, een nieuwe Co-op optie voor de Endurance gameplay modus, de nieuwe ‘Extreme Survivor’ moeilijkheidsgraad voor het hoofdverhaal, nieuwe wapens en outfits en 5 klassieke versies van Lara. Eveneens inbegrepen, is alle reeds verschenen DLC content : Baba Yaga: The Temple of the Witch, Endurance Mode, Cold Darkness Awakened, 12 outfits, 7 wapons, en 35 expedition cards. Met meer dan 50 uren aan gameplay is dit de meest complete versie van Rise of the Tomb Raider

 

Kenmerken

  • Het ultieme Action Adventure – In Rise of the Tomb Raider ontrafelt Lara een eeuwenoud geheim waardoor ze een doelwit wordt voor een criminele organisatie enkel gekend onder de naam Trinity.
  • In haar zoektocht naar de waarheid ontdekt ze dat het geheim is gelinkt aan de mythe van de Verloren Stad van Kitezh. Lara beseft dat ze Verloren Stad en haar geheimen moeten bereiken vóór Trinity en vertrekt op haar eerste ‘Tomb Raiding’ expeditie in Siberië.
  • NIEUW Single Player hoofdstuk “Blood Ties” – Na de dood van haar vader treedt de oom van Lara naar voor als de erfgenaam van Croft Manor. Lara is vastberaden zich te bewijzen als de rechtmatige eigenaar, maar ze moet hiervoor de confrontatie met haar verleden aangaan. Ga op verkenning in het huis waarin Lara opgroeide en ontrafel een familie geheim dat haar leven voorgoed zal veranderen. Dit nieuw hoofdstuk is eveneens volledig speelbaar in Virtual Reality, met behulp van PlayStation VR.
  • NIEUW “Blood Ties” Nightmare – Lara’s ergste nachtmerries worden werkelijkheid en haar ouderlijke thuis worden overspoeld door de ondoden. Versla de zombie hordes voordat de nachtmerrie je overweldigt. Meet je met je vrienden en creëer je eigen community uitdagingen met behulp van card modifiers in de nieuwe Nightmare modus 
  • NIEUW Endurance Mode Co-Op: Samen met een vriend(in) moet je zowel overdag als ‘s nachts de natuurelementen en de dodelijke dreiging van mens en dier zien te overleven. Dit is de ultieme test om ontdekken hoelang jij en een vriend(in) het kunnen volhouden in de uitgebreide landschappen. Vuur vereist brandstof, koude temperaturen verrassen die die onvoorbereid zijn, voeding is nodig om je gezondheid te herstellen en letterlijk alles moet worden gevangen, verzameld en zelf gemaakt. Je start met niets en alles moet je zelf zien te vinden. Werk samen en daag anderen uit om zo lang als mogelijk te overleven en baan je een weg naar de top van het scorebord.
  • NIEUWE 20 Year Celebration Content – Vijf klassieke Lara Croft skins en een herwerkte outfit als herdenking van Lara’s trip naar Antarctica in Tomb Raider III. Eveneens inbegrepen is de nieuwe moeilijkheidsgraad ‘Extreme Survivor’ voor Rise of the Tomb Raider – minder save points, munitie en materialen stellen je survival skills op de proef. Enkel de meest creatieve spelers zullen overleven.
  • Inclusief alle DLC – Deze versie bevat alle reeds beschikbare extra content voor de single-player campagne. Bovenop de nieuwe wapens, outfits en Expedition Cards bevat deze DLC bundel eveneens de Endurance Mode met zijn extreme condities waarin je dient zien te overleven, een volledige nieuwe tombe met een oud geheim in Baba Yaga The Temple of the Witch en Cold Darkness Awakened, waarin je het gevecht aangaat met hordes geïnfecteerde dieren.

 

Meer informatie
Ean
5021290074453
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Square Enix
Geschikt voor
Playstation 4, Playstation VR
Spel Genre
Actie Avontuur
Pegi Leeftijd
18+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rise Of The Tomb Raider 20 Year Celebration (Standard Edition) - PS4
Uw waardering
To Top