Tekken 7 (Deluxe Edition) - PS4

Tekken 7 (Deluxe Edition) - PS4
Product Code: 29195

Levertijd: Wordt verzonden binnen 2 t/m 4 werkdagen

€ 84,99
Pegi Rating 16+ Pegi bevat geweld

Beschrijving

Details

PS4 Tekken 7 (Deluxe Edition)

Alle gevechten zijn persoonlijk
 
Liefde, Wraak, Trots. Elk van ons heeft een reden om te vechten. Waarden bepalen ons mens-zijn en maken ons menselijk, ongeacht onze krachten en zwakheden. Er zijn geen verkeerde motivaties, alleen het pad dat wij kiezen.
 
Beleef het epische slot van de Mishima-clan en ontrafel de bedoelingen achter elke stap van hun eindeloze gevecht. TEKKEN 7 wordt aangedreven door Unreal Engine 4 en wordt gekenmerkt door verbluffende op verhalen gebaseerde filmtechnische gevechten en intense duels. Je kunt dit allemaal beleven met zowel vrienden als rivalen via innovatieve vechtmechanieken.
 
De legendarische franchise vechtgame komt begin 2017 terug met een slotgevecht voor PS4, Xbox ONE en PC.
  • UNREAL ENGINE 4 - TEKKEN 7 wordt aangedreven door Unreal Engine 4 en dat maakt het de mooiste TEKKEN game ooit, met bijna fotorealistische graphics en de toevoeging van verbluffende vechteffecten.
  • NAADLOZE VERHAALERVARING - Te gekke filmtechnische verhaalscènes gaan vlekkeloos over in felle gevechten die het opwindende plot van de Mishima-familie onthullen op een absoluut innovatieve manier.
  • MEER DAN 30 SPEELBARE PERSONAGES - Een gave lijst met meer dan 30 speelbare personages, met onder andere spiksplinternieuwe strijders met een van de grootste sets aan moves ter wereld die ooit in een vechtgame voorkwamen, waardoor je complete vrijheid ervaart in je vechtstijl. Ontdek je favoriete dodelijke technieken, vechtkunstmoves en combo's om de strijd te winnen!
  • STREET FIGHTER CROSS-OVER PERSONAGE - AKUMA - Street Fighter Akuma gaat vlekkeloos over in de 3D-wereld en doet mee in de strijd in een epische franchise mash-up, compleet met al zijn shoto-style moves en vuurballen.
  • COMPLEET NIEUWE VECHTMECHANIEKEN & BEWEGINGEN - Klassieke 1vs1-gevechten keren terug, samen met nieuwe bewegingen en vechtmechanieken zoals “Rage Arts”, “Power Crushes” en “Rage Drives” die de gameplay toegankelijker maken voor gamers van alle niveaus. Het verslaan van je vrienden in TEKKEN 7 zal gebaseerd zijn op geconcentreerde training of gewoon op puur fun.
  • HET LAATSTE HOOFDSTUK VAN DE MISHIMA BLOED SAGA - TEKKEN 7 staat voor het laatste deel van de 20-jarige Mishima-vete. Breng het monumentale einde van het emotioneel geladen familieconflict tussen leden van de Mishima-clan aan het licht als ze vechten om oude rekeningen te vereffenen en strijden om een allesomvattend rijk te beheersen, waarbij het evenwicht op de wereld in gevaar wordt gebracht..
Extra informatie

Extra informatie

Ean 3391891992251
Levertijd Wordt verzonden binnen 2 t/m 4 werkdagen
Fabrikant Namco Bandai
Release Datum 2 jun. 2017
Geschikt voor Playstation VR, Playstation 4
Spel Genre Playstation VR, Vechten
Pegi Leeftijd 16+
Pegi Content Geweld
Beoordelen

Klantenreviews 3 item(s)

Top vechtspel
Top vechtspel. Ik had geen DLC code via de mail gekregen, maar de YGZ klantenservice heeft dit binnen een dag verholpen.
Levertijd
Prijsstelling
Algehele score
Review by Jeffrey / (Geplaatst op 02-06-2017)
#1
Top spel, dlc werd via mail verstuurd!
Levertijd
Prijsstelling
Algehele score
Review by K.Yang / (Geplaatst op 01-06-2017)
Vette game
De game is echte geweldig en perfect netje op de release met de DLC via de mail ;-)
Levertijd
Prijsstelling
Algehele score
Review by Jan / (Geplaatst op 01-06-2017)
Schrijf een review