De Parasite Eve-serie is erg geliefd in Japan. Het verhaal verscheen in 1995 in boekvorm op de Japanse markt, en werd twee jaar later verfilmd. Pas in 1998 verscheen de eerste Playstation-game over micro-organismen die alles op aarde dreigen over te nemen. Nu infecteert de serie voor het eerst de PSP met The 3rd Birthday!

Het verhaal van The 3rd Birthday begint op een late kerstavond. Aya en de andere leden van het CTI-team in New York worden opgeroepen omdat er een grootschalige verspreiding is van wezens die bekend staan als de /Twisted/. De hoofdrol van The 3rd Birthday wordt opgeëist door de jong ogende dertiger Aya Brea.

Aya Brea moet in haar eentje het afgrijselijke onder ogen zien in deze role-playing-game/shooter. Ontwikkeld door een dreamteam van de productiestaf van Square Enix, waaronder verschillende belangrijke mensen die aan de Final Fantasy- en King Hearts-serie hebben meegewerkt!

Neem het als Aya op tegen de Twisted met krachtige nieuwe wapens en haar OverDive-vermogen, waarmee ze in het lichaam van andere mensen kan duiken. Verder ben je vrij om Aya naar eigen wens aan te kleden. Wanneer je echter kiest voor een shirtje zonder mouwen raakt ze sneller gewond. Het type kleding is dus van invloed op de bescherming van de vrouwelijke heldin!

Meer informatie
Ean
5021290046801
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
PSP
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:3rd Birthday Twisted Edition - PSP
Uw waardering
To Top