Rol en draai weg! In Ace Combat: Joint Assault krijg je haarscherpe beelden, een spannende campagne en uitgebreide online multiplayer modus voorgeschoteld. Met Ace Combat: Joint Assault wordt de koning van de virtuele lucht naar de PSP gebracht.

Ace Combat: Joint Assault speelt zich af boven verschillende herkenbare steden, zoals Tokyo, London en San Franciso. Je stapt in de schoenen van een militaire piloot en wordt op diverse missies gestuurd waarbij je regelmatig in pittige en intense dogfights terecht komt!

De nieuwe Enhanced Combat View camera brengt de meeslepende luchtgevechten overzichtelijk in beeld. Je kunt vijanden erg gemakkelijk met de meest extreme Ace Shots op supersonische snelheden uit de lucht halen. De verbeterende kunstmatige intelligentie van de vijandelijke vliegtuigen zorgt er voor dat de singleplayer campagne lekker uitdagend blijft.

Ace Combat: Joint Assault heeft een uitgebreide online multiplayer modus waarin maarliefst acht spelers tegelijk elkaar uit de lucht kunnen proberen te halen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om met vier vrienden samen te werken in cooperatieve campagne modus!

Meer informatie
Ean
3700577000331
Levertijd
Uitverkocht voor Day 1
Geschikt voor
PSP
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ace Combat Joint Assault Essentials - PSP
Uw waardering
To Top