Ben 10 is een televisieserie over de 10-jarige Ben Tennyson, zijn nichtje Gwen en hun grootvader Max. Ben vindt een buitenaardse capsule met daarin een vreemd apparaat, dat zich vasthecht aan zijn pols. Deze Omnitrix stelt hem in staat om te veranderen in een groot aantal verschillende aliens, elk met andere krachten en vaardigheden.

Gebaseerd op de avonturen uit de televisieserie begint Ben 10: Alien Force vijf jaar nadat Ben de Omnitrix heeft uitgeschakeld. Nu is er een nieuw probleem. Opa Max is verdwenen en de planeet aarde is in een groot gevaar.

Gamers moeten Ben helpen om de Omnitrix weer in te kunnen schakelen. In totaal zijn er acht speelbare personages in Ben 10: Alien Force aanwezig. Zo kun je in de huid van nieuwe buitenaardse wezens als Swampfire, Humungousaur en de Big Chill kruipen.

Daarnaast krijg je verschillende krachten tot je beschikking om Ben 10: Alien Force tot een goed einde te brengen. Dat hoef je overigens niet in je eentje te doen, want er tevens een cooperatieve modus aanwezig.

Meer informatie
Ean
3700577001482
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
PSP
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ben 10 Alien Force Essentials - PSP
Uw waardering
To Top