In 1300 schreef Dante Alighieri The Divine Comedy. Het eerste deel heet Dantes Inferno, de titel van deze game. Dit boek beschrijft de Hel als zijnde een ruimte met negen cirkels. In Dantes Inferno verken je deze duistere onderwereld. Ben jij bereid om naar de Hel te gaan?

In deze derdepersoons action-adventure draait het allemaal om de zonden; lust, hebberigheid, overspel en ga zo maar door. In de schoenen van Dante daal je af naar de ringen van de hel in een poging om je geliefde terug te halen. Elke ring heeft zijn eigen sfeer en vijanden, waar je mee moet vechten met behulp van flinke wapens als zwaarden en kettingen.

Met een uitgebreid combatsysteem en verschillende finishmoves wordt het verslaan van allerlei duivels addergebroed een waar feest. Dante kan diverse wapens hanteren en zelfs op de rug van grote monsters klimmen om eens stevig huis te houden!

Tijdens je reis naar het centrum van de hel, moet je verschillende keuzes in Dantes Inferno maken. Maak je een vijand op grove wijze af en stuur je m naar de hel of geef je hem een enkeltje hemel? Jouw speelstijl heeft niet alleen invloed op het verhaal, maar ook op de vorming van Dante.

Meer informatie
Ean
5030942109801
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
PSP
Spel Genre
Actie Avontuur
Pegi Leeftijd
18+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dantes Inferno Essentials - PSP
Uw waardering
To Top