Eye Of Judgment: Legends is de draagbare versie van het eerder op de PlayStation 3 uitgebrachte Eye of Judgment. Alle actie vindt plaats op het scherm van de PlayStation Portable zelf. Eye Of Judgment: Legends is hierdoor toegankelijker voor spelers met diverse vaardigheden.

Eye Of Judgment: Legends bevat een geheel nieuwe solo modus. Er wordt een zeker verhaal verteld waarbij jouw wezentje door een wereld loopt. Vijanden die je tegenkomt, moeten verslagen worden. Alles vindt plaats via het scherm van de PSP, en dus zal ook het vertrouwde speelveld verhuisd worden naar het digitale scherm. Door voortgang te boeken in het verhaal, speel je nieuwe vaardigheden vrij. Deze vaardigheden kan je gebruiken door je digitale kaarten in te zetten en uit te bouwen.

Het ultieme doel van Eye Of Judgment: Legends is het verkrijgen van genoeg kaarten en speciale krachten om de grote baas, Scion te kunnen verslaan in het ultieme gevecht! Elke kaart uit de PlayStation 3-versie kan digitaal ge�mplementeerd worden in de PSP. Bovendien zijn er 30 nieuwe kaarten te koop via de PlayStation Store. Eye Of Judgment: Legends is ook met meerdere spelers te spelen via een lokale of online modus.

Meer informatie
Ean
0711719160069
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Sony
Geschikt voor
PSP
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Eye of Judgement Legends - PSP
Uw waardering
To Top