Tom Clancys Ghost Recon: Predator is een actiegame voor de PSP. Als onderdeel van een militaire eenheid maak je gebruik van geavanceerde machinegeweren, pistolen, granaten en explosieven om vijanden op tactische wijze om te leggen. Welkom in het tijdperk van de slimme soldaat!

Tom Clancys Ghost Recon: Predator wordt gespeeld vanuit de derde persoon. In de uitgebreide campagne modus kan er snel tussen de verschillende teamleden gewisseld worden. Zo heb je voor elke gevaarlijke situatie de juiste specialist in huis!

In Tom Clancys Ghost Recon: Predator speelt de multiplayer modus een belangrijke rol. In de cooperatieve modus kunnen maarliefst drie spelers tegelijk aan de actie meedoen. Door elkaar te helpen, kunnen de verschillende levels op tactische wijze worden doorlopen.

Realisme speelt een grote rol in Tom Clancys Ghost Recon: Predator. Zo worden de gevechten natuurgetrouw weergegeven, waarbij geweervuur en explosies te horen zijn met vijandelijke personages die zelf dekking zoeken of je vanachter besluipen!

Meer informatie
Ean
3307219910234
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
PSP
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ghost Recon Predator - PSP
Uw waardering
To Top