Guilty Gear XX Accent Core Plus is een heuze vechtgame. Spelers kunnen simpele en speciale aanvallen gebruiken om hun vijand te verslaan. Het is een 2D-vechtspel dat boordevol zit met actie. Alle personages zijn gebaseerd op heavy metal.

Deze keer zitten er meer dan twintig personages in deze vechtgame. De serie bestaat al een flink aantal jaren, en zo zullen veel bekende gezichten voorbij komen. Dat is natuurlijk niet alles, want fans kunnen aan de slag met nieuwe bewegingen. Zo kunnen spelers de Force Break gebruiken om krachtig door een verdediging heen te breken of Slashback als een aanvallende verdediging om de tegenstander tijdelijk uit te schakelen.

Natuurlijk kan je met al deze personages lekker tegen elkaar gaan vechten, maar er is meer. De ontwikkelaar heeft verschillende spelfuncties in het spel gestopt. In de arcade modus kan je domweg tegen elkaar vechten en dit geldt ook voor de versus modus. Naast de reguliere training optie, biedt deze game ook nog eens de Survival-spelfunctie. Bij deze spelmodi komt echt uitdaging om de hoek kijken. Hoe lang kan jij overleven in de ring?

Meer informatie
Ean
4510772105217
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
PSP
Spel Genre
Vechten
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik, Seks
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Guilty Gear Accent Core XX Plus Essentials - PSP
Uw waardering
To Top