Na het succes van de eerste Iron Man-game is de superrijke Tony Stark terug als metalen misdaadbestrijder Iron Man. In /Iron Man 2/ zit niet alleen de Amerikaanse regering achter zijn speciale harnas aan, maar krijgt Tony het ook met de wraakzuchtige Russische crimineel Ivan Vanko aan de stok!

/Iron Man 2/ zit boordevol elementen uit de film en de strip. Je kunt kiezen uit Iron Man of War Machine terwijl je vechtend een weg moet te zien te banen door enorme verwoestbare binnen- en buitenomgevingen.

Tony en Rhodey beschikken allebei over hun eigen unieke arsenaal met volledig configureerbare, allesverwoestende wapens en harde gevechtstechnieken, die allemaal van pas komen tegen kwade figuren als Crimson Dynamo en andere klassieke Marvel-schurken.

De bekende acteurs Don Cheadle en Samuel L. Jackson hebben voor /Iron Man 2/ een stem ingesproken. In navolging van de film verzorgt Cheadle de stem van Tony Starks goede vriend James /Rhodey/ Rhodes, terwijl Jackson in de huid kruipt van S.H.I.E.L.D.-directeur Nick Fury.

Meer informatie
Ean
5055277006496
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
PSP
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Iron Man 2 - PSP
Uw waardering
To Top