In Lord of Arcana wordt de speler in de duistere diepten van de onderwereld gegooid. Hier moet hij het opnemen tegen legers van monsters in een poging de kracht van Arcana te bemachtigen.

De besturing is simpel en toegankelijk. Met een paar gemakkelijke drukken op de knop komen er fantastische bewegingen op het scherm. Desondanks vormen de beangstigende monsters voor een flink kluif!

In Lord of Arcana vind je een sterke nadruk op de multiplayerspelmodus. Vier spelers kunnen samenwerken om monsters te verslaan. Door dit te doen, verdien je nieuwe voorwerpen en krachten om zelfs de meest duistere demonen te verslaan.

Spelers kunnen hun eigen personage maken en bovendien zijn er duizenden combinaties te verzinnen om je eigen wapens te creeren. Natuurlijk is de optie om samen te spelen niets meer dan een optie, want ook in je eentje moet je uiteindelijk de opdracht kunnen voltooien!

Als bonus biedt Lord of Arcana: Slayer Edition, tevens de enige editie van het spel overigens, een 44 paginas tellend boek met getekende ontwerpen van de game en een soundtrack met enkele nummers uit het spel.

Meer informatie
Ean
5021290046368
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Square Enix
Geschikt voor
PSP
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lords of Arcana Slayer Edition - PSP
Uw waardering
To Top