Mini/s Compilation - Volume 1 is een verzameling van de beste PSP Minis. Deze kleine downloadbare spelletjes voor je PSP zijn normaal gesproken enkel in de online winkel van spelcomputer te koop. Met Mini/s Compilation - Volume 1 kan iedereen van deze snelle actievolle /gamesnacks/ genieten!

YetiSports
Het bekende verslavende internetspelletje is nu ook te spelen op de PSP. Sla met een honkbalknuppel de arme Pengu zover mogelijk over de ijsschots en probeer die topscore te verbeteren!

Fieldrunners
Beleef heerlijke /Tower Defense/-actie met deze populaire Mini. Verdedig je basis terwijl een onuitputtelijke stroom soldaten jouw kant op komen!

Pinball Fantasies
Pinball Fantasies laat je op de beste flipperkasten spelen zonder dat je geld hoeft in te werpen! Een serie geweldige kasten in deze simulator uit 1992.

Let/s Golf
Deze zeer complete golfsimulatie laat je op een speelse manier kennismaken met de edele golfsport. Pak je club in deze toegankelijke golfgame waarin je uit maar liefst vier personages en 63 holes op vier prachtige locaties kunt kiezen!

Breakquest
In deze variant op het populaire BreakOut speel je een ruimteschip in plaats van een balkje. Met power-ups en verschillende wapens wordt de actie naar nieuwe hoogten getild!

Meer informatie
Ean
0711719150985
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
PSP
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mega Minis Compilation 1 - PSP
Uw waardering
To Top