De ritmische Patapon zijn terug voor nieuwe veroveringen en plunderingen. Door op het ritme van de muziek de juiste knoppen in te drukken, worden de Patapon sterker en sterker. Alleen door ritme en strategie te combineren, kunnen de grootste vijanden worden verslagen!

/Patapon 3/ introduceert een nieuwe /Superhero/-Patapon. Deze speciale Patapon kan grote groepen vijandelijke troepen uitschakelen door speciale ritmische aanvallen uit te voeren. Verder heb je natuurlijk nog steeds de beschikking over een divers leger aan zwartkleurige manschappen die via je ritmische knoppencombinaties aanstuurt.

Diep in de duistere kerkers zoekt de Patapon-stam naar gekidnapte kameraden. Verken enorme levels en neem het op tegen reusachtige monsters tijdens deze dappere reddingsmissie van de Patapon. Meer dan honderd missies verspreid over een wereldkaart vol kerkers, labyrinten, moerassen en vulkanen.

In /Patapon 3/ is er veel aandacht besteed aan de uitgebreide multiplayer modus. Je kunt online samen met maximaal acht vrienden cooperatief of competitief aan de gang waarbij er speciale wapens en vaardigheden vrij te spelen zijn. Leer alle verschillende drumritmes en voer ze gelijktijdig met je vrienden uit om samen een vernietigende aanval op de tegenstander uit te voeren.

 

Meer informatie
Ean
0711719166078
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
PSP
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
7+
Pegi Content
Geweld, Online
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Patapon 3 Essential - PSP
Uw waardering
To Top