Power Stone Collection bestaat uit de vechtspellen Power Stone en Power Stone 2. Beide spellen zijn echter volgepropt met extras en is met 1 UMD disc tegen andere spelers te spelen. In het spel kom je samen met drie andere vechters in een 3D arena en is het de bedoeling dat je de rest uitschakelt. Daarbij kun je gebruik maken van de vele power-ups die in de arena te vinden zijn. De eerste Power Stone is overigens alleen met maximaal twee spelers te spelen, maar Power Stone ondersteunt een vier speler modus.

Ontwikkelaar Capcom heeft de game zoals al eerder gezegd wel van een aantal extras voorzien. Zo zijn er een aantal nieuwe wapens om te gebruiken, en is er een Training Mode waarin je naar hartenlust je vaardigheden kunt verbeteren. Eveneens uniek is de Screenshot Mode. Door het spel te pauzeren kun je de camera bewegen en een foto nemen van het hele gebeuren om al je memorabele momenten te bewaren. Over de camera gesproken, de game kent een verbeterd en breder camerasysteem wat is aangepast voor de PSP. Daarnaast kunnen PSP-gamers kiezen tussen wide, mid en close perspectieven.

De game gebruikt een vrij simpel vechtsysteem. Naast de standaard schop en slagmoves word er gestreden voor de Power Stones. Als je speler in het bezit is van een Power Stone transformeert hij in een allesverwoestende vechtersbaas met tijdelijke superkrachten.

Meer informatie
Ean
5055060910870
Levertijd
Uitverkocht voor Day 1
Geschikt voor
PSP
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Power Stone Collection Essentials - PSP
Uw waardering
To Top