Bereik adembenemende snelheden, maak air-miles en ontwikkel je tot een levende legende in SSX On Tour. Creeer je eigen held en werk aan je carriere door op te klimmen van wannabe tot de grote goeroe van de piste. Ben jij klaar voor adembenemende snowboardactie?

Ga voor medailles of snowboard je suf op de gigantische nieuwe berg, maar wat je ook doet in SSX On Tour: zorg dat je er altijd goed uitziet! Doe de meest krankzinnige monster-tricks om je tegenstanders het nakijken te geven, terwijl je met supersonische snelheden de helling afraast. Jij zorgt voor de hype, en die hype maakt van jou een legende in SSX On Tour!

SSX On Tour bouwt verder op de zeer gewaardeerde en geprezen actie uit de SSX-serie en bevat gloednieuwe mogelijkheden om je personage aan te passen, zodat je je volledig kunt storten op uitgebreide The Tour-modus waarin jij een superster moet zien te worden. SSX On Tour zit vol nieuwe, gedetailleerde tracks, nieuwe opties om in je eigen stijl te kunnen spelen, nieuwe monster-tricks en multiplayeropties!

Meer informatie
Ean
5030946099375
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
PSP
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SSX On Tour Essentials - PSP
Uw waardering
To Top