Het strategische rollenspel Tactics Ogre: Let Us Cling Together, dat in 1995 verscheen voor de Super Nintendo, is nu opnieuw beschikbaar voor de draagbare PSP-spelcomputer. Tactics Ogre is een strategische RPG waarbij stukken verhaal worden afgewisseld met veldslagen.

De gevechten vormen de hoofdmoot uit de game. Het speelveld is op dat moment een interactief schaakbord waarop speler om de beurt aan zet zijn. Plaatsing van de personage, hoogte en beschutting, hebben invloed op de aanvallende en verdedigende krachten. Ook heeft van achteren aanvallen meer invloed dan een frontale aanval. Dit maakt Tactics Orge: Let Us Cling Together dit een strategisch spel waarbij de verschillende personages het beste goed samen kunnen werken. Door op avontuur te gaan, verdien je betere wapens en ontwikkel je je personage met nieuwe spreuken.

In de afgelopen tachtig jaar is er continu oorlog geweest in Valeria. Het gebied wordt beheerst door drie groepen die stuk voor stuk het recht claimen op de leiderschap. De Gargastan neemt zeventig procent van de bevolking in, maar binnen deze groep zijn ook weer interne strubbelingen. De Walstanian zijn een onderdrukte groep uit het zuiden, met slechts tien procent van de totale bevolking. Zij spelen een centrale rol binnen het verhaal van de game. De elite van het land wordt gevormd door de Bacrumese, met twintig procent van de bevolking.

Tactics Orge: Let Us Cling Together is een toegankelijk spel voor zijn genre, maar desalniettemin is het geen spel dat je eventjes tien minuten kunt spelen. Ga er goed voor zitten, en laat jezelf meesleuren in een strijd om de macht!

Meer informatie
Ean
5021290046511
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
PSP
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tactics Ogre Let Us Cling Together Premium Edition - PSP
Uw waardering
To Top