Tomb Raider Legend Essentials - PSP

Met Tomb Raider Legend is besloten terug te keren naar de kern van de eerste Tomb Raider-spellen. Zo is het avontuur in deze game weer belangrijker dan actie.
SKU
5476
Levertijd:
Uitverkocht.

€ 12,99

Met Tomb Raider Legend is besloten terug te keren naar de kern van de eerste Tomb Raider-spellen. Zo is het avontuur in deze game weer belangrijker dan actie. Bovendien reist Lara Corft ook in deze game de hele wereld over. Ze komt in Bolivia, Peru, Japan, Kazachstan en Nepal. Het avontuur draait voor een groot deel om de overleden ouders van Lara en de legendarische legende van Koning Arthur en de Ronde Tafel. Ook zul je stukjes uit Laras verleden spelen.

Tomb Raider Legend is de eerste Tomb Raider-titel die is ontwikkeld door Crystal Dynamics (na jaren onder de originele ontwikkelaar Core) en is een nieuwe start voor Lara Croft. Nieuwe personage-animaties en een nieuw bedieningssysteem zorgen voor een natuurlijker personageontwerp. Ook de nieuwe levels zijn een stuk gedetailleerder. Lara zelf is bepakt en bezakt met allerlei moderne snufjes zoals een magnetisch werpanker, een verrekijker, granaten, een persoonlijk lichtapparaat en communicatie-uitrusting voor haar nieuwe avonturen.

Meer informatie
Ean
5021290030176
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Eidos
Geschikt voor
PSP
Spel Genre
Actie Avontuur
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tomb Raider Legend Essentials - PSP
Uw waardering
To Top