Het ultieme vechtkampioenschap staat weer op het punt van beginnen. In UFC 2010: Undisputed mag je de grootste vechtersbazen ter wereld tegen elkaar laten vechten. Dit is geen acteerwerk, maar puur vakmanschap, grote spierballen, snelle bewegingen en veel incasseringsvermogen!

In de Verenigde Staten is het Ultimate Fighting Championship enorm populair. Met UFC 2010: Undisputed krijgen spelers een heuse digitale versie van het vechtkampioenschap. Centraal staan hierin de mixed martial arts, een mix van verschillende vechtkunsten. Zo zie je muay Thai, jiu-jitsu en kickboksen terug in UFC 2010: Undisputed.

UFC 2010: Undisputed kent drie compleet nieuwe spelmodi; Title Mode waarin je in 1 van de vijf verschillende gewichtsklassen om een officiele UFC Championship Belt vecht, Title Defense Mode waarin je het zolang mogelijk moet proberen uit te houden en Tournament Mode waarin je met maximaal zestien verschillende spelers individueel of als team in 1 roster aan de slag gaat.

De gevechten in UFC 2010: Undisputed kunnen op verschillende manieren plaatsvinden. Afhankelijk van de vechtstijl van jouw personage zal je veelal over de grond rollen, of juist veel staand schoppen en slaan. Tactiek is veel belangrijker geworden, en vanuit elke hoek van het menselijk lichaam kan je een stoot verwachten; elleboog, armen, benen en knietjes. Gelukkig blijven de edele delen van de mannen wel heilig territorium.

Meer informatie
Ean
4005209132343
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
PSP
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:UFC Undisputed 2010 - PSP
Uw waardering
To Top