Het verhaal van Valkyria Chronicles 2 begint twee jaar na het einde van het oorspronkelijke spel. Een groep jonge cadetten van de Galliaanse Militaire Academie wordt meegesleept in een bittere burgeroorlog als het nieuw gevormde Galliaanse Revolutionaire Leger een coup pleegt. Tijdens het epische drama dat zich tijdens het spel ontspint, kunnen spelers genieten van een verhaal over vriendschap, liefde en groeipijn in een periode van oorlog en revolutie.

Valkyria Chronicles 2 is een strategisch rollenspel waarin de gevechten ten tijde van de oorlog gespeeld worden volgens een schaakprincipe. Iedereen zet om de beurt zijn stukken, waarna de actie zich voltrekt. Levenspunten nemen af, en ervaringspunten nemen toe. Zo word je sterker, maar moet je ook tactisch gebruik maken van levenspakketten om op die manier je levenskracht in stand te houden. Valkyria Chronicles 2 neemt je mee naar twintig nieuwe gebieden waar je een veelvoud aan missies af kunt werken.

Valkyria Chronicles 2 zorgt ervoor dat de unieke gameplay van het eerste deel op de Playstation 3 nu ook op de PSP te spelen is. Dat betekent dat je overal waar je komt een strategische zet kan doen in een poging de oorlog te winnen!

Meer informatie
Ean
5055277007202
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
PSP
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Valkyria Chronicles 2 Essentials - PSP
Uw waardering
To Top