Ga overal op avontuur met het debuut van White Knight Chronicles: Origins op PSP. De game is ontwikkeld door het befaamde Matrix Corp., experts op het gebied van handheldgames en RPGs. Je krijgt de kans om in een compleet nieuwe en mysterieuze wereld te duiken, 10.000 jaar voor de gebeurtenissen van het originele White Knight Chronicles.

De game speelt zich af tijdens een wereldoorlog, de Dogma Oorlog. Je speelt nu alleen niet als de reusachtige ridders van Yshrenia, maar je vecht tegen ze. Leonard en zijn vrienden gaan opnieuw op een avontuur dat wel dertig uur kan duren. Neem het in je eentje op tegen de ridders of speel online met maximaal drie vrienden en wissel missies en personages uit.

White Knight Chronicles: Origins verschijnt exclusief voor de PSP en brengt, naast de personages waarmee je speelt, enkele veranderingen met zich mee ten opzichte van de eerste White Knight Chronicles. Zo is het spel op maat gemaakt voor de draagbare PSP-spelcomputer, met onder andere een toegankelijk systeem om je aanvallen te kiezen.

Ontdek de oorsprong van de Knights uit White Knight Chronicles!

Meer informatie
Ean
0711719109099
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
PSP
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:White Knight Chronicles Origins Essentials - PSP
Uw waardering
To Top