Tales of Hearts R - PSVita

Waardering:
100% of 100
Kor is een jonge man uit een klein dorpje aan zee die onder leiding van zijn grootvader traint om een groot zwaardvechter te worden. Naarmate Kors vaardigheden groeien, raakt zijn opa steeds meer onder de indruk en op een dag geeft hij Kor een ongebruikelijk wapen: een Soma.
SKU
19901
Levertijd:
Uitverkocht.

€ 19,50

Kor is een jonge man uit een klein dorpje aan zee die onder leiding van zijn grootvader traint om een groot zwaardvechter te worden. Naarmate Kors vaardigheden groeien, raakt zijn opa steeds meer onder de indruk en op een dag geeft hij Kor een ongebruikelijk wapen: een Soma. Niet lang daarna, als Kor door afwezigheid van zijn opa op het huis past, ontmoet hij een jonge vrouw. Ze heet Kohaku en is gekomen voor Kors opa. Kor is gefascineerd door deze jongedame. Zij is het eerste meisje van buiten het dorp dat hij ooit ontmoet heeft. Maar al snel verschijnt een mysterieuze heks die een vloek uit spreekt over Kohakus Spiria, de belichaming van haar hart en ziel. Kor tracht de vloek op te heffen, maar tijdens zijn poging vernietigt hij per ongeluk de kern van haar Spiria en daarmee de bron van Kohakus emoties. Kor, gewapend met niets meer dan de Soma die hij van zijn grootvader heeft gekregen, moet er nu op uit trekken om een manier te vinden om Kohakus Spiria weer te herstellen en Kohaku te genezen.

Kenmerken:

  • Enorm veel game content en speeluren op de VITA . Neem Tales of Hearts R met je mee op de VITA en beleef dit enorme, lange avontuur waar en waneer je wil.
  • Prachtig ontworpen karakters van de bekende, vertrouwde ontwerper. Mutsumi Inomata heeft al vele personages voor de vorige games in the Tales of serie ontworpen en heeft ook voor Tales of Hearts R weer prachtige karakters gemaakt.
  • Aerial Chase Linear Motion Battle System stelt je in staat om je vijand te raken met een Break Attack en dit snel op te volgen met een Chase Link, om over te gaan op een Chase Dash. Op deze manier kun je vrij door de lucht bewegen en gevechten boven de grond op geheel nieuwe wijze beleven
Meer informatie
Ean
3391891977784
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Namco Bandai
Geschikt voor
PSVita
Spel Genre
RPG
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tales of Hearts R - PSVita
Uw waardering
To Top