Rayman Legends - PS4

Waardering:
100% of 100
Rayman, platformgame van het jaar en winnaar van talloze prijzen, komt naar de PS4 met een gloednieuw avontuur. Rayman, Globox, en de Teensies wandelen door een betoverd bos en ontdekken een mysterieuze tent gevuld met allerlei boeiende schilderijen.
SKU
16571
Levertijd:
Uitverkocht.

€ 25,50

PS4 Rayman Legends

Rayman, platformgame van het jaar en winnaar van talloze prijzen, komt naar de PS4 met een gloednieuw avontuur. Rayman, Globox, en de Teensies wandelen door een betoverd bos en ontdekken een mysterieuze tent gevuld met allerlei boeiende schilderijen. Wanneer ze goed kijken, merken ze dat elk schilderij het verhaal van een mythische wereld vertelt. Terwijl ze aandachtig kijken naar een schilderij dat een middeleeuws landschap afbeeldt, worden ze plots in het schilderij gezogen. Zo betreden ze de magische wereld en kan het avontuur beginnen. De bende moet rennen, springen en vechten door elke wereld om te overwinnen en de geheimen van elk mysterieus schilderij te ontdekken.

Kenmerken:

  • Opvolger van 1 van de hoogst scorende games van het afgelopen jaar: Rayman Origins kreeg hoge scores door zijn unieke sfeer en originaliteit.
  • Rayman Legends brengt voldoende variatie door een nieuwe setting en nieuwe muzieklevels.
Meer informatie
Ean
3307215774571
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Ubisoft
Geschikt voor
Playstation 4
Spel Genre
Kinderen, Platform
Pegi Leeftijd
7+
Pegi Content
Geweld, Angst
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rayman Legends - PS4
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
To Top