Resident Evil VII Biohazard - XBOXONE

Angstaanjagende horror-ervaringen zijn gegarandeerd in Resident Evil Biohazard op de Playstation 4
SKU
28652
Levertijd:
Uitverkocht voor Day 1

€ 25,99

Resident Evil VII Biohazard - XBOXONE

Resident Evil™ 7 Biohazard luidt een nieuw tijdperk in voor de Resident Evil reeks en opent een deur naar een angstaanjagende horror-ervaring.
De game vindt plaats na de dramatische gebeurtenissen in Resident Evil 6. 
Als speler betreedt je een sinister huis op een plantage in hedendaags landelijk Amerika. Voor het eerst in de reeks ervaar je de ‘survival horror’ vanuit een eerste-persoon-perspectief en voel je de verstikkende atmosfeer aan den lijve terwijl je op verkenning gaat in het huis.
 

KENMERKEN

 
Open de deur naar een nieuw horror tijdperk – Voor het eerst komt Resident Evil naar de nieuwe consoles, Windows PC en PlayStation VR. 
Terug naar de roots – Resident Evil 7 Biohazard grijpt terug naar de iconische gameplay van de reeks inclusief verkenning, puzzels en een verstikkende spanning en brengt al deze elementen naar een nieuw niveau voor een volledig nieuwe horror-ervaring.
Meeslepende, bloederige horror – Ervaar de horror zelf dankzij het nieuwe eerste-persoon-perspectief. Compatibiliteit met PlayStation VR maakt de belevenis nóg intenser.
Gemaakt met RE Engine – De nieuwe grafische engine van Capcom combineert een baanbrekende audio-ervaring met visuele technieken die zorgen voor een fotorealistische look.
Bezoek de plantage – Download de demo op PlayStation 4 en krijg een voorsmaakje van wat Resident Evil 7 Biohazard heeft te bieden.
 

 

Meer informatie
Ean
5055060965948
Levertijd
Uitverkocht voor Day 1
Fabrikant
Capcom
Release Datum
24 jan. 2017
Geschikt voor
Xbox One
Spel Genre
Actie Avontuur
Pegi Leeftijd
18+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Resident Evil VII Biohazard - XBOXONE
Uw waardering
To Top