Wat is een serialcode en hoe gebruik je deze

De meeste klanten zijn gewend om in de winkel of online een game, timekaart of een software product te kopen die dan fysiek in je bezit is. Vaak zit in de verpakking een serialcode en een disc om het product te installeren. Steeds vaker komt het tegenwoordig voor dat in het fysieke product alleen nog maar een serialcode (code in a box) zit welke geactiveerd dient te worden, waarna een download start om het product te installeren.

Snelle levering zonder verzendkosten

Bij een online aankoop moet je dan meestal een dag wachten voordat het fysieke product bij je thuis wordt bezorgd en dit kan met de huidige technologie worden teruggebracht naar enkele minuten. Je kan dus na je aankoop direct genieten van het product en je betaalt geen verzendkosten! Het in gebruik nemen van een serialcode is vrij simpel en dit zal iedereen zonder problemen lukken.

Verschillende platformen

Niet alle producten zijn geschikt voor de optie directe levering via mail en per product kan het platform voor het activeren verschillen. Bij YGZ | Yourgamezone krijgt je een mail met je serialcode en daarin wordt ook duidelijk vermeld hoe je deze moet activeren. Toch hebben we op deze pagina een uitleg per platform gezet zodat je kunt zien hoe simpel en makkelijk deze optie is. Bij vragen staat onze klantenservice natuurlijk voor je klaar en mag je ons ten alle tijden contacteren via socialmedia, mail of telefoon.

To Top