Sniper Ghost Warrior Contracts - PS4

Ervaar pure sluipschutter-gameplay over het harde terrein van het moderne Siberië in een gloednieuw, op contracten gebaseerd systeem dat strategisch denken stimuleert binnen boeiende, opnieuw inzetbare missies.

SKU
34018
Levertijd:
Uitverkocht.

€ 37,99

Ervaar pure sluipschutter-gameplay over het harde terrein van het moderne Siberië in een gloednieuw, op contracten gebaseerd systeem dat strategisch denken stimuleert binnen boeiende, opnieuw inzetbare missies.

Contracten leveren op maat gemaakte missies die duidelijke hoofddoelstellingen bieden met een vaste geldbeloning en opties om secundaire doelstellingen voor bonusuitbetalingen te behalen. Met honderden manieren om een ​​groot aantal doelen te elimineren, biedt Contracts sniping-gameplay op zijn best.

Kenmerken:

Speel als een betaalde aannemer, huur huurmoordenaar en versla je rivalen.
Open-ended contracten, premies en side-operaties leveren sterke opties voor herspeelbaarheid om doelstellingen te voltooien en geld te verzamelen om in te wisselen voor upgrades en beloningen. Pas op voor rivaliserende sluipschutters die niet aarzelen om je best-bedachte plannen te ontwrichten.
Enhanced Scope Mode biedt de meest realistische ervaring van intense sniping met een breed bereik aan doelen en honderden manieren om te doden.
Opnieuw ontworpen HUD en UI in het spel met een tactisch markeringssysteem om uw vijanden voor de dood te markeren.
Een arsenaal aan nieuwe gadgets om mee te spelen, inclusief drones, externe sluipschuttertorens, kleverige bommen en giftig gas!
Pronk met je stealth-vaardigheden en voer stille takedowns uit om te worden beloond voor strategisch, rustig spel.
Vecht tegen de wrede wildernis van Siberië, Rusland en vecht om te overleven in de intensiteit van besneeuwde bergen, weelderige bossen en geheime bases die diep in de bergen zijn verborgen.
Speel online Death Match-modi online op gloednieuwe, unieke kaarten die je snipingvaardigheden zullen testen.

Meer informatie
Ean
5906961199775
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Koch Media
Release Datum
26 nov. 2019
Geschikt voor
Playstation 4
Spel Genre
Shooters
Pegi Leeftijd
18+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sniper Ghost Warrior Contracts - PS4
Uw waardering
To Top